Workshops voor groepen

  • For business:
    Ben je met je bedrijf op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Zijn jullie met een relatief “kleine” groep tussen 10 en 20 personen? Zou een droogbloemen workshop ideaal zijn? En kunnen jullie zelf een locatie voorzien? Dan ben je hier aan het juiste adres! Klik hier om het aanbod en bijhorende prijzen te bekijken en vraag daarna gerust naar uw offerte op maat!
  • Bachelorette:
    Organiseer je binnenkort een vrijgezellenparty? Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor jullie groepje en bride to be? Zijn jullie met een relatief “kleine” groep tussen 10 en 20 personen? En kan je zelf de locatie voorzien? Wat dacht je van een droogbloemen workshop? Klik hier voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen, zo krijg je al een idee van wat mogelijk is bij Floral Madnesses. Contacteer me daarna ook gerust voor een voorstel op maat!
  • Mini groepjes (minder dan 5 personen):
    Ben je met een groepje dat kleiner is dan 5 personen, maar passen de vaste workshop momenten maar moeilijk in jullie agenda? Willen jullie gaan voor een privé workshop die op jouw noden is afgesteld? Klik dan zeker hier even door voor nog meer info en stuur me gerust een berichtje voor een voorstel op jouw maat.
Cart
  • No products in the cart.