Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop floral hoop voor buiten

5 mei @ 2:00 pm - 4:00 pm

creatieve workshop buitendecoratie

Op zoek naar een heerlijk moment voor jezelf, omringd door prachtige bloemen en creativiteit? Op zondag 5 mei geef ik een ontzettend leuke creatieve workshop bloemschikken, waarin je leert hoe je stap voor stap je eigen buitendecoratie, floral hoop met zijdebloemen kan maken, speciaal voor in de tuin, aan je gevel, op je balkon, aan de voordeur etc… Uiteraard kan je er ook binnen van genieten, want het grote voordeel van zijdebloemen is natuurlijk dat ze everlasting zijn en geen last hebben van vocht, weersomstandigheden of warmte… Een tof momentje van me-time of we-time, waarbij je jouw creatieve passie ontdekt en tegelijkertijd connectie maakt met anderen. De zondag van deze workshop is ook koopzondag in Mechelen, na of vlak voor de workshop geniet je dus ook van het voordeel dat de winkels geopend zijn in Mechelen.

Praktisch:
  • +/- 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 floral hoop met zijdebloemen met een diameter van 30cm
  • Je kiest zelf je kleuren en geeft deze op voorhand (onderaan deze pagina) door. Zo kunnen wij de ideale zijdebloemen speciaal voor jou voorzien.
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Schrijf je zeker in voor zondag 28 april voor deze workshop. Zo kunnen we voor jou het gewenste materiaal voorzien.

Kostprijs: € 75,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 12

Na deze creatieve workshop:

Ga je naar huis met meer dan alleen een floral hoop met zijdebloemen om in je tuin, op je terras… op te hangen. Neem de ervaring van creativiteit en verbinding mee, samen met jouw zelfgemaakte floral hoop die de hele zomer en nog veel langer straalt. Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Kan je floral hoop voor jarenlang de muur van je terras, op je balkon, tuinhuis, maar ook living of keuken… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Bovendien zijn zijdebloemen everlasting. Je kan dus tot levenslang van je resultaat genieten.

Schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

Klik HIER om je in te schrijven!

#tijdvoorjezelf #vriendinnenactiviteit #qualitytime #cadeauidee

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Benieuwd naar de andere creatieve workshops op de kalender? Neem hier een kijkje!

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/floral-hoop-voor-buiten-workshop-buitendecoratie/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator