PRIVÉWORKSHOP OP AANVRAAG (TOT 5 PERSONEN)

DIY pakket flowerhoop met droogbloemen

Privéworkshop op aanvraag voor kleine groepjes (tot 5 personen)

Zin om een bloemenworkshop van Floral Madnesses te volgen? Passen de vaste workshopmomenten nooit in jouw drukke agenda? Of ben je op zoek naar een leuke workshop om te volgen als vrijgezellenactiviteit of als teambuilding? Dan zit je hier zeker goed!

Ben je met minder dan 5 personen? Perfect! Dan voorzie ik als jij dat wenst graag de locatie. Zijn jullie met een grotere groep? Ook absoluut geen enkel probleem. Ik kom graag de workshop geven op verplaatsing op een locatie die door jou voorzien is. Of ik ga in samenspraak met jou op zoek naar de geschikte ruimte.

Prijsindicatie

De richtprijs voor een bloemenworkshop ligt afhankelijk van het aantal personen tussen de € 65 en € 100 per persoon (tip: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger)

Inbegrepen in de workshop: bloemen en al het nodige materiaal, een unieke en zelfgemaakte droogbloemendecoratie, happy vibes, een goed gevoel en tonnen inspiratie!
Ook hapjes en drankjes zijn inbegrepen in de prijs.

Duurtijd van een Floral Madnesses workshop? Min. 2 uur.

Klik hieronder even door naar het contactformulier en vertel me wat meer info over de activiteit die jij graag organiseert (hoeveel personen, welke workshop, datum, uur…) Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jouw op zodat we samen jouw ideale workshop moment kunnen plannen.

X
Cart
  • No products in the cart.