For Business

Workshops voor bedrijven:

Ben je met je bedrijf op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Heb je zin in een toffe workshop, waarvan jullie allemaal nog héél lang van het resultaat kunnen genieten? Zijn jullie met een relatief “kleine” groep tussen 10 en 20 personen? Zou een droogbloemen workshop ideaal zijn? En kunnen jullie zelf een locatie voorzien?

Tijdens de workshop kan je je eigen originele en unieke droogbloemen decoratie samenstellen. Je krijgt stap voor stap begeleiding van mij. Tussendoor kan je gezellig babbelen met de groep.

Het resultaat?

Je gaat naar huis met een unieke en handgemaakte decoratie op maat van jouw interieur. Bovendien kan deze bloemendecoratie voor maandenlang (zelfs langer) je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. jullie kiezen zelf de kleuren en soorten bloemen, uit een heel groot aanbod. En je komt thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang).


Prijsindicatie

De prijzen verschillen lichtjes naargelang het aantal personen dus contacteer me gerust voor een offerte op maat!

  • Workshop mini floral hoops:
    – prijs: +/- €35 per persoon (excl. verplaatsingskosten)
    – duur van de workshop: +/- 1u (+1 uur op voorhand tijd voorzien om materiaal klaar te leggen en 1u30 om nadien op te ruimen)
    – talen: Nederlands en eventueel Engels

X
Cart
  • No products in the cart.