Algemene voorwaarden

Algemeen:

CONTACT:
Floral Madnesses
Eenmanszaak (webshop)
Adres: Mechelsesteenweg 189, 2820 Bonheiden
Tel: 0470242038
Mail: floral.madnesses@gmail.com
Ondernemingsnummer: 0737789225

Leveringsvoorwaarden:

Floral Madnesses levert enkel binnen België en Nederland binnen de termijn van 10 werkdagen. De kosten van verzending bedragen telkens de vaste prijs van €6. Floral Madnesses kan niet aansprakelijk gesteld worden bij vertraging van de bezorger (post of koerier). Wanneer de bestelling na 30 dagen niet aankwam dan mag deze geannuleerd worden.

Betalingen:

Alle in de webshop vermelde prijzen bevatten geen BTW door een speciale vrijstelling op de BTW. Voor verzending rekenen we een extra vaste kost van €6. Deze prijzen kunnen ten alle tijden aangepast worden door de beheerder van Floral Madnesses. Betaling gebeurt steeds elektronisch via Bancontact/mistercash, Visa, Mastercard, Paypal of via overschrijving. Elke bestelling is onmiddellijk betaalbaar op het moment van sluiten van de overeenkomst. Bij betaling via overschrijving ontvangt u de bestelde producten pas na ontvangst van de verschuldigde som.

Wettelijke garantie:

Bij levering moet het product in goede staat zijn. Als dat niet het geval is heeft de klant recht op reparatie of volledige terugbetaling van het product.

Andere verkoopsvoorwaarden:

Beheerder van de website is in de mogelijkheid bestellingen te weigeren, dit dient te gebeuren binnen de 10 werkdagen.

Uitvoering:

De uitvoering van de overeenkomst gebeurt normalerwijze vrijwel onmiddellijk na betaling via online betaling of bevestiging van de betaling via overschrijving. Enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op schadevergoeding. In geval van betaling via overschrijving gebeurt de levering van de bestelde producten binnen de vijf werkdagen na ontvangst van de betaling. Ook in dit geval geeft enige vertraging in de uitvoering geen recht op schadevergoeding.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden binnen een termijn van 14 dagen. De rechtstreekse kosten voor de terugzending van de aankoop in geval van verzaking zijn evenwel ten laste van de klant of koper.

Privacy:

Klantgegevens zullen worden gebruikt om de klant op de hoogte te houden van de bestelling(en) en indien gewenst het ontvangen van de nieuwsbrief.

Aansprakelijkheid:

De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de door hem bestelde producten.

Floral Madnesses is nooit aansprakelijk voor indirecte schade van de klant of derden verband houdend of voortvloeiend uit de overeenkomst of het gebruik van de producten.

Floral Madnesses is niet aansprakelijk voor het niet of onvoldoende functioneren van de website.

Copyright:

Niets van deze site mag zonder toestemming van Floral Madnesses vermenigvuldigd of gekopieerd worden.