B2B aanbod

Relatiegeschenken

droogboeketje
mini droogboeketje

Ben je op zoek naar relatiegeschenken? Kleine geschenkjes om je personeel te bedanken…? We denken graag met je mee en kunnen heel wat fleurige producten voorzien. Hieronder geef ik graag alvast meer info en enkele mogelijkheden, maar twijfel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Opties:

1. Miniboeketjes in een bijpassend vaasje aan €30 (incl. BTW) per stuk (vaasje inbegrepen), eventueel ingepakt aan bijkomende inpakkost van €3,00 (incl. BTW) per in te pakken stuk. De boeketjes worden ingepakt in 30% gerecycleerde folie. Kleurenpalletten van de boeketjes zijn steeds verschillend en alle stuks worden handgemaakt. Reken dus op een levertermijn van minimum 3 weken (afhankelijk van het aantal stuks kan deze termijn oplopen). Levering kan steeds voorzien worden binnen België. Prijzen zijn exclusief eventuele leveringskosten.

droogbloemen in proefbuisje
droogbloemen in proefbuisje
droogbloemen in proefbuisje

2. Eerder op zoek naar iets binnen een kleiner budget? Misschien zijn de proefbuisjes gevuld met droogbloemen wel iets voor jou. Deze staan in de webshop aan €6,00 (incl. BTW) per stuk en kan je dus meteen aankopen. Kleurenpalletten van de bloemen zijn steeds verschillend en alle stuks worden handgemaakt. Reken dus op een levertermijn van minimum 3 weken (afhankelijk van het aantal stuks kan deze termijn oplopen).


Teambuilding workshops

teambuilding
Workshop teambuilding

Op zoek naar een leuke activiteit voor jullie teambuilding? Zijn jullie een enthousiast team en beleven jullie graag een leuke tijd samen, waarbij er ruimte is voor een babbeltje, plezier en gelach? Dan zijn onze creatieve workshops echt iets voor jullie. Jullie kunnen kiezen voor een leuke activiteit met droogbloemen, macramé, aquarel… Na het invullen van het intakeformulier stuur ik jullie zo snel mogelijk per mail een gepaste offerte op maat van jullie groep door.

Meer informatie over de verschillende workshops vind je via de onderstaande links (Klik op de workshop van jullie keuze voor meer info over die bepaalde workshop).

Workshop binnen budget? Check de workshop box!

bachelorette box
©Leen Van De Sande
bachelorette box
©Leen Van De Sande
bachelorette box
©Leen Van De Sande

Regel je binnenkort een workshop voor je teambuilding en ben je afhankelijk van een budget? Dat begrijp ik uiteraard helemaal en ook daar hebben we een ideale toepassing voor: de workshop box. Deze box is gevuld met het nodige materiaal, de handleiding en een bijhorend filmpje en zo kunnen jullie stap voor stap zelf aan de slag gaan met het maken van een mini dried floral hoop. Het grote voordeel is dat jullie op die manier ook niet afhankelijk zijn van mijn agenda en des te groter de groep van deelnemers des te goedkoper de workshop box. Zo kan je een box al aankopen vanaf €23 (incl. BTW) per deelnemer (excl. verzending). Meer info over deze box vind je via de onderstaande knop en via deze weg kan je ook meteen een aanvraag doen.


Gepersonaliseerde dried floral hoop

floral namehoops
floral namehoops

Een gepersonaliseerde floral hoop met de naam van je zaak, in de kleuren van je branding… Volledig op maat, eventueel met houten naam/woord en bovendien een decoratie die jarenlang meegaat als decoratie voor je winkel, kantoor, inkomhal…

Er staan heel wat klaargemaakte floral hoops in de webshop, (deze heb je uiteraard sneller, binnen de 2 á 3 dagen) maar ook de floral hoops op maat kan je perfect bestellen via de webshop. Je kiest je diameter, hoofdkleur van de bloemen en geeft de naam van je zaak in of het woord dat jij in het midden van je floral hoop wil. Na bestelling ga ik voor je aan de slag. Hou rekening met een levertermijn van 2 á 3 weken.