Bachelorette workshops

Zin in een toffe groepsworkshop?

Organiseer je binnenkort een bachelorette party? Heb je zin in een toffe workshop, waarvan jullie allemaal nog héél lang van het resultaat kunnen genieten? Zijn jullie met een relatief “kleine” groep tussen 10 en 20 personen? En kan je zelf de locatie voorzien? Dan zijn deze droogbloemen workshops iets voor jullie.

Tijdens de workshop kan je je eigen originele en unieke droogbloemen decoratie(s) samenstellen. Je krijgt stap voor stap begeleiding van mij. Tussendoor kan je gezellig babbelen met de groep.

Het resultaat?

Je gaat naar huis met een unieke en handgemaakte decoratie op maat van jouw interieur. Bovendien kan deze bloemendecoratie voor maandenlang (zelfs langer) je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. jullie kiezen zelf de kleuren en soorten bloemen, uit een heel groot aanbod. En je komt thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang).


Prijsindicatie

Hieronder geef ik even een overzicht mee van de verschillende mogelijkheden. Prijzen verschillen naargelang welke workshop en het aantal personen, maar zo krijg je al een idee van wat mogelijk is bij Floral Madnesses. Pre-reserveer alvast vrijblijvend via onderstaande knop, zodat je zeker bent van jullie datum en groepsworkshop!

 • Workshop floral hoops met droogbloemen
  – prijs: €55 p.p. (incl. BTW)(excl. transportkosten)
  – duur van de workshop: +/- 2u (+1 uur op voorhand tijd voorzien om materiaal klaar te leggen en 1u30 om nadien op te ruimen)
 • Workshop droogboeketten
  – prijs: €59 p.p. (incl. BTW)(excl. transportkosten)
  – duur van de workshop: +/- 2u (+1 uur op voorhand tijd voorzien om materiaal klaar te leggen en 1u30 om nadien op te ruimen)
 • Workshop stolp met droogbloemen
  – prijs: €59 p.p. (incl. BTW)(excl. transportkosten)
  – duur van de workshop: +/- 2u (+1 uur op voorhand tijd voorzien om materiaal klaar te leggen en 1u30 om nadien op te ruimen)
 • Workshop bloemenkroontjes met droogbloemen: 
  – prijs: €55 p.p. (incl. BTW)(excl. transportkosten)
  – duur van de workshop: +/- 3u (+1 uur op voorhand tijd voorzien om materiaal klaar te leggen en 1u30 om nadien op te ruimen)

bachelorette box

NIEUW: Bachelorette box

Stapt jouw bestie, nicht, zus… binnenkort in het huwelijksbootje en vroeg ze jou om de leukste bachelorette activiteiten te organiseren? Zijn jullie als enthousiaste groep op zoek naar een gezellige activiteit waarbij jullie gezellig kunnen bijbabbelen, lachen en de nodige quality time kunnen beleven? Houden jullie van bloemen en vooral droogbloemen? Hebben jullie als groep een beperkt budget? Dan is deze bachelorette box, zeker iets voor jullie!

Alle nodige materialen worden naar één van jullie opgestuurd (de organisator), samen met duidelijke instructies. Een workshop in een doos zeg maar. Zo kunnen jullie samen de workshop beleven en ontdekken en een mini flower hoop maken aan een interessant budget!

Wat zit er in een pakket?

 • kleine metalen ringen (1 per persoon) (diameter 15cm)
 • jute koord
 • ijzerdraad
 • droogbloemen (ruim voldoende en een mix van allerlei kleuren en soorten bloemen, er is voor ieder wat wils dus)
 • voor ieder een flyer met 4 droogbloementips om nadien zo lang mogelijk van je resultaat te kunnen genieten
 • papieren handleiding voor iedereen en een instructiefilmpje om jullie DIY samen tot een goed einde te brengen.

Zelf te voorzien?

 • voor iedereen een schaar (of een schaar per twee of drie)
 • eventueel snoeischaren (dit is niet perse nodig, maar kan eventueel handig zijn)

Prijzen?

 • 1-3 personen: €30 (incl. BTW) per persoon
 • 4-8 personen: €27 (incl. BTW) per persoon
 • 9-12 personen: €25 (incl. BTW) per persoon
 • 12 personen: €23 (incl. BTW) per persoon

Verzending: €10 (incl. BTW) naar één adres (grote doos)

Meer informatie? Box bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de knop hieronder en je krijgt van mij direct het volledig overzicht en mogelijkheden. Super easy!