Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop dried floral hoops

5 juni @ 7:00 pm - 9:30 pm

Workshop droogbloemenkrans

Heb je zin in een gezellige en ontspannende avond tussen de droogbloemen? Nood aan een momentje voor jezelf of quality time met je vriendin(nen), mama, zus…? Vind je het ook zo jammer dat wanneer je verse bloemen in huis haalt, deze na 2 weken max. bij het afval belanden? Dan is deze workshop zeker voor jou!

Praktisch:
  • 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 dried floral hoop met diameter van 30cm
  • Je hebt ter plaatse de keuze tussen een floral hoop om op te hangen of een floral hoop op voet om op een kast, tafel etc… te zetten.
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 75,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Heb je een prachtig en uniek interieurstuk om bij jouw thuis op te hangen of te zetten. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Kan je floral hoop voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). Je hebt verschillende manieren geleerd om je eigen bloemen te drogen. En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop.

Schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een leuk moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Klik HIER om je in te schrijven!

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
7:00 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/workshop-floral-hoop/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator