Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop (gepersonaliseerde) floral hoops

16 juni @ 2:00 pm - 4:30 pm

workshop floral hoops met naam

Heb je nood aan een namiddag ontspanning? Voel je je energieloos, raast het leven je als een trein voorbij en heb je nood aan een moment om op te laden? Wil je een gezellige namiddag beleven met je bestie, zus, nicht, mama… of heb je nood aan een momentje voor jezelf? Heb je ze ook al wel eens zien voorbij komen, die floral hoops met een woord of naam erin? Ze zijn super trendy en bovendien ontzettend leuk in de kinderkamer, je living, slaapkamer of als cadeau.

Zou je zelf wel eens willen leren hoe je zo’n floral hoop kan samenstellen en vind je dat zo’n woord of naam in het midden je hoop helemaal afmaakt? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Bovendien kan je kiezen of jij in het midden van je hoop een woord of naam wil of niet…

Praktisch:
  • 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 (gepersonaliseerde) dried floral hoop met diameter van 30cm
  • Of er al dan niet een woord of naam in je floral hoop verwerkt wordt kies je zelf.
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 85,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke zondagnamiddag gehad. Heb je een prachtig en uniek interieurstuk om bij jouw thuis op te hangen. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je floral (name)hoop voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). Je hebt verschillende manieren geleerd om je eigen bloemen te drogen. En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop.

Er zijn maar een paar plekjes vrij voor creatieve gezelligheid. Schrijf je dus nu snel in!

Kik HIER om je in te schrijven!

BELANGRIJK: Schrijf je in vóór donderdag 13 juni voor deze workshop, want de gepersonaliseerde frames worden met de hand gemaakt en deze dienen voorbereid te worden voor deze workshop. Hier is een paar dagen tijd voor nodig!

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
2:00 pm - 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/workshop-floral-hoops/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator