Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Co-work friday voor ondernemers

23 februari @ 9:30 am - 2:00 pm

Cowork Mechelen ondernemers co-work Starten met ondernemen ondernemer gedeeld werken, gedeelde werkplek

Ben jij een gedreven ondernemer die zich soms eenzaam voelt in het avontuur van het zelfstandig ondernemen? Sta je open voor inspiratie, creativiteit en het delen van ervaringen met gelijkgestemde zielen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Je bent van harte welkom in het Floral Madnesses Atelier – de plek waar passie voor ondernemen en artistieke creativiteit samenkomen. Wij begrijpen als geen ander dat het ondernemerschap soms een eenzame reis kan zijn, waarbij je het gevoel hebt dat je alleen in je ondernemingsavontuur staat.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij geloven in de kracht van gemeenschap, samenwerking en het delen van ideeën. Daarom zijn we verheugd om je uit te nodigen voor onze unieke Co-Work Moments, vanaf februari 2024 en elke twee weken op vrijdag.

🌼 Wat kun je verwachten tijdens onze Co-Work Moments? 🌼
  • Een betoverende omgeving omringd door onze prachtige droogbloemen en homedeco, die creativiteit en inspiratie ademt.
  • Een kans om andere ondernemers te ontmoeten, hun verhalen te horen en jouw ervaringen te delen.
  • Gezamenlijke brainstormsessies om nieuwe ideeën te verkennen en te laten groeien.
  • Een gevoel van samenhorigheid en ondersteuning dat je in staat stelt om niet langer alleen te staan in jouw ondernemingsavontuur.
  • Een moment om aan je business te werken met enkele hapjes en drankjes die telkens zullen voorzien worden.
Praktisch:

Wanneer: Vrijdag 23 februari 2024 (9u30 -14u) Je komt en gaat wanneer je wil die dag, kan je niet de hele tijd blijven of kom je later toe, da’s geen probleem. Je bent steeds even welkom!
Waar: Het Floral Madnesses atelier: Onze-Lieve-Vrouwestraat 72 Mechelen
Kostprijs: € 25,00 per deelnemer (incl. 2 drankjes, hapjes, good vibes, een bom aan inspiratie en tips voor jouw business, een sterk netwerk…)

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 6

Klik hier en reserveer nu jouw plek voor ons eerste Co-Work Moment op vrijdag 23 februari 2024, want de plekjes zijn beperkt!

P.S. Geen zin om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje ondernemers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen, dan voeg je dit co-workmoment gewoon 2x of meerdere keren toe aan je winkelmandje!

Klik HIER om je in te schrijven!

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
9:30 am - 2:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/co-work-mechelen/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038