Mommy to be – doopsuiker met droogbloemen & kinderkamer decoratieWorden jullie binnenkort trotse ouders van een zoon/dochtertje? Dan zit je hier goed, want op deze pagina geef ik je meer info over ons mommy to be aanbod, je vind hier ook een leuke DIY terug om zelf doopsuiker te maken en kan ook meteen zelf aan de slag gaan met het DIY pakket.

Niet creatief aangelegd? Geen probleem, scroll ook zeker verder naar beneden, want naast onze DIY bieden we ook al op maat klaargemaakte doopsuiker met droogbloemen aan, of een fleurige kinderkamerdecoratie op maat.


Doopsuiker DIY


Ga je op zoek naar een leuk doopsuiker alternatief? Wat dacht je van een droogbloemencadeautje? Doopsuiker met droogbloemen is een super leuk alternatief voor de klassieke suikerbonen en bovendien kunnen je familie/vrienden er ook nog eens jarenlang van genieten, want droogbloemen gaan tot jarenlang mee. Zit je al een hele periode thuis tijdens je zwangerschap en slaat de verveling toe? Geen ontzettend groot budget? Dan is het super leuk om je doopsuiker met droogbloemen zelf samen te stellen. Hier vind je alvast de video terug met de uitleg hoe je dit makkelijk zelf kan.

Wist je dat we hiervoor ook een DIY pakket hebben met alle nodige materiaal erin? Zo heb je meteen alles bij de hand om zelf creatief aan de slag te gaan en bovendien maak je er ook nog eens een momentje voor jezelf voor vrij. Hallo creatieve me-time!

Niet creatief aangelegd? Geen probleem, want naast onze DIY bieden we ook al op maat klaargemaakte doopsuiker met droogbloemen aan.


Geschenkbox: “Wil jij mijn meter zijn?”

Je bent in verwachting en wil iemand vragen om de meter te zijn van je kleine dochter/zoontje, maar hoe doe je dat nu op een leuke manier? De “wil jij mijn meter zijn” geschenkbox komt to the rescue, want vanaf nu is er geen leukere manier meer om de meter van je mini-me te vragen.

Praktisch:
 • In elke box zit een pakketje van 7 kaarsen in oudroze, okergeel of witte kleur, een mini boeketje met droogbloemen en een bijpassend vaasje voor het mini boeketje.
 • Soorten bloemen en kleuren verschillen per box en per seizoen. Wil je dat we rekening houden met een bepaald kleurenpallet? Laat het dan achter bij de bestelnotities en dan houden we er rekening mee.
 • Alle droogbloemendecoraties zijn handgemaakt en kunnen kleine verschillen vertonen met de foto’s.
 • Slechts beperkte voorraad beschikbaar
Met een “wil jij mijn meter zijn” geschenkbox:
 • Vraag je iemand op een originele en leuke manier om meter te worden (aan de buitenkant van de box lees je: “wil jij mijn…” doe de doos open en in de deksel verschijnt de tekst: “…meter zijn?”)
 • Tover je heel makkelijk een glimlach op je bestie, mama, girlfriend, zus… haar gezicht.
 • Hoeft de ontvanger geen aandacht of extra tijd te besteden aan verzorging van de bloemen (zoals bij verse bloemen).
 • Kan de ontvanger voor jarenlang genieten van jouw cadeau, (droogbloemen kunnen tot jarenlang mee gaan)
 • Heeft de ontvanger bovendien enkele super mooie interieurdecoraties in huis die de living, keuken, kinderkamer,… volledig maken.
 • Je steunt de lokale economie
 • En je kiest voor duurzaamheid!

Ben jij alvast helemaal overtuigd en vraag jij binnenkort iemand om meter te worden? Voeg deze box dan snel toe aan je winkelmandje, want net als alle andere Floral Madnesses producten is er van deze boxen slechts een beperkte voorraad verkrijgbaar. Wees er dus snel bij! 👇


Kinderkamer decoratie:


In samenwerking met: Pistache Baby Boutique Brasschaat

Wanneer je een baby verwacht, krijg je er een heleboel vragen bovenop. Zie je door de bomen het bos niet meer in de wondere wereld van de babyproducten en kan je wel wat hulp gebruiken om je wegwijs te maken op alle vlakken? Dan helpt Pistache Baby boutique je graag verder. Bij Tinne volg je zwangerschapstraject The mommy journey en dat volledig gratis (op voorwaarde dat je je geboortelijst in de winkel legt). Met meer dan 20 jaar ervaring in de babysector is Tinne de juiste persoon om je persoonlijk advies te geven bij alles wat je nodig hebt om je baby te verwelkomen in je leven.

Meer weten over The mommy journey? Klik even door via de knop hieronder!👇 Je kan Pistache baby boutique ook op Instagram vinden (@pistachebabyboutique)