FAQ

Hi bloemenlover,
Welkom op de FAQ pagina: frequently asked questions. Heb je een vraag voor mij? Een droogbloemenidee of wil je een workshop plannen? Misschien werd jouw vraag al heel veel gesteld.
Lees eerst even verder hieronder, alvorens je me contacteert en misschien is je vraag hier dan al beantwoord.

Over workshops:

De prijzen zijn afhankelijk van welke workshop jullie als groep graag volgen.  Aangezien het aanbod hierin zo uitgebreid is is het voor ons niet mogelijk om de prijzen ook op de website te vermelden voor alle groepsworkshops. Vul gerust eventjes het intakeformulier in om meer info en de juiste prijzen op te vragen.

De hoepels die ik gebruik tijdens een workshop zijn 30 cm diameter. Niet te groot en niet te klein, ideaal dus om het je eigen hoepel te leren samenstellen!

Over je bestelling:

We rekenen bij de verzending op 2 á 3 dagen om je pakketje naar de post te brengen. Normaal gesproken gaat dit veel sneller al, in de meeste gevallen wordt een pakketje zelfs dezelfde dag of de dag nadien al naar de post gebracht door ons.

Wij werken samen met Bpost, die in de meeste gevallen het pakketje binnen 24u bij jou afleveren. Normaal gezien heb je je bestelling dus al heel snel in huis.

De droogbloemen worden telkens zeer goed vastgemaakt zodat ze niet kunnen bewegen in de doos. Dit zorgt ervoor dat de kans op beschadiging geminimaliseerd wordt.

Ja, zeker wel! Je hoeft enkel het vakje aan te vinken: “ja, ik wil een factuur ontvangen” op de afrekenpagina (waar je je gegevens invult). Hier kan je ook je BTW nummer doorgeven. Maandag is meestal mijn dag om admin in orde te maken, je factuur mag je dus meestal op maandag in je mailbox verwachten.

Ja natuurlijk! Uiteraard vermijd je dan de verzendingskosten en dan zien we elkaar ook eens in ‘t echt, super leuk! Op de afrekenpagina kan je kiezen voor de optie: gratis afhalen in ons atelier in Mechelen.

Kies je ervoor je bestelling af te halen? Dan pakken we ze eerst voor je in, vervolgens krijg je van mij een mailtje of berichtje met de melding dat je pakketje klaar is voor afhaal. Een afspraak maken hoeft niet. Je kan gewoon langskomen tijdens onze openingsuren.

Algemeen:

Het hangt er een beetje vanaf. Waar wil je die decoratie graag zetten? Een schaduwrijke plek? Net wat ik ook dacht 😉 Net als verse bloemen, houden droogbloemen niet echt van volle zon. Ze kunnen het wel even verdragen, maar je gaat merken dat als ze de hele week in volle zon staan, ze al snel veel kleur zullen verliezen. Staat/hangt jouw bloemendecoratie of boeket in de schaduw? Dan kan je eigenlijk levenslang van je bloemen genieten! Da’s de investering best waard he 😉

Ons atelier is gelegen in het hartje van Mechelen. Je kan dus het beste parkeren in één van de ondergrondse betaalparkings in de buurt. Zo heb je een Q-park parking vlakbij aan de Lamotsite (Guldenstraat 18, 2800 Mechelen) of een Indigo parking (Ganzendries 21, 2800 Mechelen). Je kan ook parkeren op één van de randparkings van Mechelen. De dichtstbijzijnde randparking is Parking Zandpoortvest. Hier parkeer je je auto aan een lager tarief en na 20u gratis, maar deze parking is wel nog een kwartiertje te voet van het atelier verwijdert. Gratis parkeren kan op de parking aan het Douaneplein, dan is het nog 22 min wandelen tot bij het atelier.

Openingstijden atelier:

  • Dinsdag: 11-17u30
  • Woensdag: 11-18u
  • Vrijdag: 11-17u30
  • Zaterdag: 11-17u30
  • Maandag, donderdag & zondag: gesloten
  • Koopzondag: iedere eerste zondag van de maand openen we de deuren: 13-18u samen met de andere Mechelse handelaars.

Over de producten/droogbloemen:

Natuurlijk! Heel graag zorg ik voor een weelderig droogboeket op jullie grote dag. Wist je dat ook een floral hoop prachtig en origineel is als alternatief bruidsboeket? Neem gerust contact op om de details te bespreken.

Nee, hiervoor zijn ze helaas niet flexibel genoeg, maar ik maak steeds bloemenkroontjes met droogbloemen op maat dus stuur me gerust een berichtje of een mailtje om jouw vrijblijvende offerte en de voorwaarden op te vragen

Yes please! De grotere exemplaren zijn lastig te verzenden met de post. Dus kom je je persoonlijke floral hoop afhalen, dan is dat zeker mogelijk! Ook levering kan zeker besproken worden (mits vervoerskosten).

Yesssssss! Steek je gewenste product in je winkelmandje en duid onderaan de optie aan om een wenskaartje toe te voegen. Geef je persoonlijke boodschap door… Et voilà!

Ja absoluut! Je kan een floral hoop op maat door ons laten maken. Ga je graag voor een gepersonaliseerd exemplaar, met een naam of woord in het midden? Deze optie staat alvast in de webshop. Via deze weg kan je makkelijk je favoriete kleur voor de droogbloemen, de diameter van de hoop en je woord/naam doorgeven. Wij gaan ermee aan de slag en toveren je wensen om in een prachtige floral hoop die je binnen de 2 á 3 weken ontvangt. Klik hier om je gepersonaliseerde namehoop te bestellen!

Liever geen naam of woord in het midden? Ook dat kan en ook deze optie staat in de webshop. Klik hier voor alle info en om je floral hoop op maat te bestellen.

bachelorette box