Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop spiegel met droogbloemen

28 augustus @ 7:00 pm - 9:00 pm

workshop spiegel met droogbloemen

Op zoek naar een heerlijk moment voor jezelf, omringd door prachtige bloemen en creativiteit? Op woensdag 28 augustus geef ik een ontzettend leuke workshop bloemschikken, waarin je leert hoe je stap voor stap je eigen spiegel met droogbloemen kan bekleden. Een tof momentje van me-time of we-time, waarbij je jouw creatieve passie ontdekt en tegelijkertijd connectie maakt met anderen.

Praktisch:
  • 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 vierkante spiegel met droogbloemen met een afmeting van 20cmx20cm
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen tijdens deze workshop bloemschikken.
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.
  • Je kan uiteindelijk kiezen of je je spiegel nadien ophangt of ergens neerzet.
  • Kids vanaf 8 jaar zijn ook meer dan welkom om mee te doen! Het is tenslotte zomervakantie. Ideale mama-dochter activiteit 😉

Kostprijs: € 85,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 5
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop spiegel met droogbloemen:

Ga je naar huis met meer dan alleen een spiegel. Neem de ervaring van creativiteit en verbinding mee, samen met jouw zelfgemaakte spiegel met droogbloemen. Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Kan je spiegel voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je badkamer, toilet, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte spiegel met droogbloemen.

Schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

#tijdvoorjezelf #vriendinnenactiviteit #qualitytime #cadeauidee

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Klik HIER om je in te schrijven!

Benieuwd naar de andere creatieve workshops op de kalender? Neem hier een kijkje!

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/?post_type=product&p=13253&preview=true

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator