Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop zomerbloemenkrans met droogbloemen

26 juni @ 7:00 pm - 9:00 pm

Workshop bloemenkrans

Op zoek naar een heerlijk moment voor jezelf, omringd door prachtige bloemen en creativiteit? Op 26 juni geef ik een ontzettend leuke workshop, waarin je leert hoe je stap voor stap je eigen zomerbloemenkrans met droogbloemen kan maken. Een tof momentje van me-time of we-time, waarbij je jouw creatieve passie ontdekt en tegelijkertijd connectie maakt met anderen.

Praktisch:
  • 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 zomerbloemenkrans met droogbloemen met een diameter van 20cm
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen.
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.
  • Deze workshop kan ook zeker geboekt worden als je niet zo graag fijn werkt. Een krans maken is iets grover werk dan een floral hoop maken 😉

Kostprijs: € 78,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:

Ga je naar huis met meer dan alleen een krans. Neem de ervaring van creativiteit en verbinding mee, samen met jouw zelfgemaakte zomerbloemenkrans die de hele zomer en nog veel langer straalt. Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Kan je krans voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop.

Schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

#tijdvoorjezelf #vriendinnenactiviteit #qualitytime #cadeauidee

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Klik HIER om je in te schrijven!

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/workshop-zomerbloemenkrans-met-droogbloemen/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator