Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gastworkshop potjes in polymeerklei

3 juli @ 7:00 pm - 9:00 pm

creatieve workshops

Je bent welkom op onze vrolijke en kleurrijke workshop met polymeerklei! We gaan je stap voor stap leren hoe je de klei kunt bewerken en welke prachtige effecten je ermee kunt creëren. Het beste van alles is dat je naar huis gaat met drie mooie en unieke potjes die perfect passen bij jouw eigen interieur.

Praktisch:
  • De potjes hebben een diameter van 4,5 cm en zijn 8 cm hoog.
  • Met de overgebleven klei kun je verdergaan met het maken van leuke magnetensets, muurhangers, kandelaars en nog veel meer. Laat je creativiteit de vrije loop, alles gaat vanzelf en je zult de prachtigste spullen creëren.
  • Tijdens het werken met de klei geef je niet alleen ruimte aan je creatieve kant, maar leeg je ook je hoofd. Dat is precies waar Frularie voor staat: het stimuleren van creativiteit en innerlijke rust.
  • Geen kennis nodig.

Kostprijs? € 82,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 10
Max aantal deelnemers: 12

Polymeerklei:

Het werken met polymeerklei biedt verschillende voordelen, zowel op creatief als op praktisch vlak. Polymeerklei is een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden voor verschillende projecten. Het kan worden gevormd, gesneden, geboetseerd, geperst. Hierdoor kun je een breed scala aan creatieve projecten realiseren met onze klei.

Onze polymeerklei is zacht, kneedbaar en gemakkelijk te hanteren. Het vereist geen ingewikkelde technieken of speciale gereedschappen om mee te werken. Zelfs beginners kunnen snel leren hoe ze de klei kunnen kleuren, vormen en manipuleren. Met onze pigmenten die we gebruiken om de witte basis te kleuren kan je alle kanten uit. Dit biedt de mogelijkheid om je eigen unieke kleurenpalet samen te stellen en artistieke effecten te bereiken.

De klei wordt uiteindelijk hard en duurzaam na uitharding. Het grootste voordeel is dat het uitharden plaatsvindt bij relatief lage temperatuur in een gewone huishoudelijke oven. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen die geen toegang hebben tot speciale ovens of professionele apparatuur.

Wat volgens mij een heel erg groot voordeel is; hij heeft een oneindige bewerkingstijd, droogt niet uit tijdens het werken of aan de lucht. Je kan dus aan je werkje blijven werken tot je het gewenste resultaat hebt. Je bewaard de klei gewoon stofvrij. Polymeerklei is een populair materiaal voor beginners in de wereld van kunst en handwerk. Het is betaalbaar en vereist geen uitgebreide technische kennis. Het biedt een toegankelijke manier om je creativiteit te uiten en plezier te hebben bij het maken van kunstwerken of decoratiestukken.

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, het werken met polymeerklei is gewoon fantastisch leuk om te doen!

Klik HIER en schrijf je dus snel in voor deze workshop, want de plekjes zijn beperkt!

Gegevens

Datum:
3 juli
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/gastworkshop-potjes-met-polymeerklei-frularie/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisatoren

Nina Govaerts
Frularie