Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop mini dried floral hoops – adults & kids

17 juli @ 2:00 pm - 4:00 pm

workshop voor kinderen

Ben je op zoek naar een leuke en boeiende kids workshop voor de zomervakantie, samen met je kinderen? Of wil je gewoon even ontsnappen aan de alledaagse drukte en je creatieve kant ontdekken? Dan is onze workshop perfect voor jou, of je nu een volwassene bent die op zoek is naar een ontspannende bezigheid of een kind dat dol is op knutselen en nieuwe dingen leren.

Tijdens deze unieke workshop dompelen we je onder in de wereld van droogbloemen.

Praktisch:
  • 1,5 á 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 mini dried floral hoop met diameter van 15cm
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.
  • Kids workshop geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Kostprijs: € 45,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke namiddag gehad. Heb je een prachtig, schattig en uniek interieurstukje om bij jouw thuis op te hangen. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je mini floral hoop voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop. Je hebt een leuke workshop gehad die ideaal is voor jou samen met je kinderen.

Schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf & je kids vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

#tijdvoorjezelf #vriendinnenactiviteit #qualitytime #cadeauidee

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Klik HIER om je in te schrijven!

Benieuwd naar de andere creatieve workshops op de kalender? Neem hier een kijkje!

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/workshop-voor-kinderen-mini-dried-floral-hoops-kids/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator