Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITVERKOCHT: Workshop dried floral hoops (met lichtjes)

1 november 2023 @ 2:00 pm - 4:00 pm

kerstworkshop floral hoops met lichtjes

Heb je nood aan ontspanning? Voel je je energieloos, raast het leven je als een trein voorbij en heb je nood aan een avond om op te laden? Wil je een gezellige avond beleven met je bestie, zus, nicht, mama… of heb je nood aan een momentje voor jezelf?  Vind je het ook zo jammer dat wanneer je verse bloemen in huis haalt, deze na 2 weken max. bij het afval belanden?

Dan is de workshop dried floral hoops zeker iets voor jou! In deze workshop maken we het extra gezellig, want we maken een floral hoop in wintersfeer, met lichtjes.

Praktisch:
  • 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 dried floral hoop met diameter van 30 cm en kiest zelf of je gebruik maakt van extra lichtjes of niet.
  • je kiest je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 79,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 6
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Heb je een prachtig en uniek interieurstuk om bij jouw thuis op te hangen. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je floral hoop voor maandenlang (zelfs langer) je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). En weet je hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop.

Klik HIER en schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

#tijdvoorjezelf #vriendinnenactiviteit #qualitytime #cadeauidee

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://spotworkshops.be/nl-be/workshops/offline-workshop-dried-floral-hoops-met-lichtjes?

Locatie

The Ruby Zemst
Steendreef 77
Zemst, 1982 België
+ Google Maps