Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop mini dried floral hoops

4 februari @ 1:00 pm - 2:30 pm

Workshop mini floral hoops

Heb je nood aan ontspanning? Voel je je energieloos, raast het leven je als een trein voorbij en heb je nood aan een moment om op te laden? Wil je een gezellige avond beleven met je bestie, zus, nicht, mama… of heb je nood aan een momentje voor jezelf?  Vind je het ook zo jammer dat wanneer je verse bloemen in huis haalt, deze na 2 weken max. bij het afval belanden? Maar heb je geen al te groot budget voor creatieve me-time?

Dan is deze workshop mini dried floral hoops zeker iets voor jou!

Praktisch:

  • 1,5 á 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 mini dried floral hoop met diameter van 15cm
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 45,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 6
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:
Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Heb je een prachtig, schattig en uniek interieurstukje om bij jouw thuis op te hangen. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je mini floral hoop voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop.

Klik HIER en schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

#tijdvoorjezelf #vriendinnenactiviteit #qualitytime #cadeauidee

P.S. Bang om je alleen in te schrijven? Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen, maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshoplovers die openstaan voor connectie en je zal merken dat er geen kliekjes worden gevormd. Bovendien word je door mij warm ontvangen en begeleid, zodat je je zeker op je gemak kan voelen. Uiteraard mag je ook altijd één of meerdere vriendinnen meenemen.

Klik HIER om je in te schrijven!

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
1:00 pm - 2:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.atelierlilou.be/workshop-mini-floral-hoop.html

Locatie

Atelier Lilou Bornem
Boomstraat 67
Bornem, Antwerpen 2880 België