Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Co-work moment voor ondernemers

30 juli @ 11:00 am - 5:00 pm

co work plek Mechelen gedeeld werken

Ben jij een gedreven ondernemer die zich soms eenzaam voelt in het avontuur van het zelfstandig ondernemen? Op zoek naar een gedeelde werkplek in Mechelen? Sta je open voor inspiratie, creativiteit en het delen van ervaringen met gelijkgestemde zielen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Je bent van harte welkom in het Floral Madnesses Atelier – de plek waar passie voor ondernemen en artistieke creativiteit samenkomen. Wij begrijpen als geen ander dat het ondernemerschap soms een eenzame reis kan zijn, waarbij je het gevoel hebt dat je alleen in je ondernemingsavontuur staat.

Alsook weten we als geen ander hoe het voelt om van thuis uit te moeten werken en eigenlijk niet in je focus modus te geraken, doordat er altijd wel een wasmachine op je staat te wachten… Daarom ben je meer dan welkom om bij ons in het atelier te komen werken, in gezelschap van andere ondernemers.

🌼 Wat kun je verwachten tijdens onze co-work moments? 🌼
  • Een prachtige omgeving omringd door onze prachtige droogbloemen en homedeco, die creativiteit en inspiratie ademt.
  • Een kans om andere ondernemers te ontmoeten, hun verhalen te horen en jouw ervaringen te delen.
  • Gezamenlijke brainstormsessies tijdens de lunchpauze om nieuwe ideeën te verkennen en te laten groeien.
  • Een gevoel van samenhorigheid en ondersteuning dat je in staat stelt om niet langer alleen te staan in jouw ondernemingsavontuur.
  • Een moment om eens goed aan je business door te werken met enkele hapjes en drankjes die telkens zullen voorzien worden.
  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebook community waar je ook na het co work moment nog struggles, ervaringen, business ideetjes etc met elkaar kan delen en waar je contact houdt met de andere ondernemers die je leerde kennen.
Praktisch:

Wanneer: Alle data vind je op de bijhorende kalender. Er staat telkens een begin- en eind tijdstip, maar komt wanneer je wil. Je kan vanaf juni in het atelier terecht om te co worken op de co work momenten die in de kalender vermeld staan en zonder reservatie.
Waar: Het Floral Madnesses atelier: Onze-Lieve-Vrouwestraat 72, 2800 Mechelen
Formule: Jij betaald na het co worken en volgens de formule van jouw keuze:

  1. Een halve dag (4 uur of minder): Kan je maar 4 uurtjes of minder lang blijven? Dan kom je co worken aan verlaagd tarief van €18,00 per deelnemer en per sessie van een halve dag of minder (incl. BTW, 1 drankje, hapjes, good vibes, een bom aan inspiratie en tips voor jouw business, een sterk netwerk…)
  2. Een hele dag (langer dan 4 uur): Kom je een hele dag co worken of langer dan 4 uur? Dan komt het voor jou op €25,00 per deelnemer en per sessie. (incl. BTW, 2 drankjes, hapjes, good vibes, een bom aan inspiratie en tips voor jouw business, een sterk netwerk…)

Ontving je nog geen 10 beurtenkaartje? Dan ontvang je dit dus bij je eerste keer co worken. Zo spaar je stempeltjes en bij de 10de volledige stempel kan je een keertje gratis komen co worken.
Heb je al een 10-beurtenkaartje? Dan spaar je gewoon lekker verder en krijg je bij iedere volledige sessie 1 stempel die je vakje opvult en bij iedere halve dag een half vakje.

Vanaf juni hoef je niet langer te reserveren voor het co work moment. Je komt gewoon lekker als je daar zin en nood aan hebt op de momenten die op de kalender staan.

Gegevens

Datum:
30 juli
Tijd:
11:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator
Jaarlijks verlof van 5-12 augustus

Binnenkort gaan wij in jaarlijks verlof! Ontdek hieronder wat dat wil zeggen voor de webshop, het atelier, het drogen van bruidsboeketten en moederdag op 15 augustus!

Het atelier: Ons atelier in Mechelen zal gesloten zijn van 5 t.e.m. 12 augustus.
De webshop: De webshop blijft geopend tijdens ons verlof, maar pakketjes worden pas opnieuw verstuurd vanaf 13 augustus. Shop dus nog snel online, voor 2 augustus, zodat je bestelling nog net meekan met onze laatste postronde op zaterdagochtend 3 augustus!
Bruidsboeketten drogen: Stap jij in het huwelijksbootje tussen 4 en 9 augustus? Dan spijt het me heel erg te moeten meedelen dat ik je niet kan verder helpen met het drogen van je bruidsbloemen. Trouw je vlak voor 4 augustus? Kom dan nog snel je bruidsbloemen langsbrengen en dan ga ik er nog voor mijn verlof mee aan de slag. Trouw je na 9 augustus? Dan kan je langskomen met je bruidsboeket op dinsdag 13 augustus.
Moederdag 15 augustus: Zet je je mama in de bloemetjes binnenkort en vier jij moederdag op 15 augustus? Dan kan je je moederdagbestelling komen ophalen in het atelier vanaf dinsdag 13 augustus. Wil je je bestelling met de post laten komen omdat je wat verder van het atelier woont? Plaats dan je bestelling voor 2 augustus. Zo kunnen we je pakket nog vlak voor ons verlof op de post doen!
Mailtjes en berichtjes: De mailbox, die gaat samen met de deur van het atelier even op slot. Heb je mij dringend nodig? Dan ben ik wel bereikbaar telefonisch of via whatsapp. Berichtjes via die weg worden steeds binnen de 24u beantwoord.

out of office