Privé groepsworkshops voor vrijgezellen, teambuilding, babyshower etc…

Naast de geplande workshopmomenten kan je bij ons ook terecht voor jouw privé groepsworkshop op maat. Ben je op zoek naar:

  • een vrijgezellenactiviteit
  • een teambuildingsworkshop
  • een activiteit voor je babyshower
  • een leuke vriendinnenactiviteit

Er zijn verschillende mogelijkheden en we zoeken graag naar een workshopgever die matcht met jullie idee! Vanaf 6 personen is het mogelijk om een privé groepsworkshop te boeken in het Floral Madnesses atelier in Mechelen dat de deuren opent op 2 februari 2024. Wens je graag meer info? Klik HIER en vul even het bijhorende online formulier in en dan nemen we spoedig contact met jou op!

Wij hebben voor jou een ruim aanbod aan creatieve workshops klaar staan die door verschillende workshopgevers worden gegeven, telkens in ons Floral Madnesses atelier in het centrum van Mechelen (Onze-Lieve-Vrouwestraat 72, 2800 Mechelen). Ben je alvast benieuwd naar onze verschillende workshops? Check het aanbod hieronder! Klik op de workshop van jouw keuze voor meer info over die bepaalde workshop!

Ben je al helemaal enthousiast en wil je heel graag meer informatie over één of meerdere workshops? Wil jij een privé groepsworkshop hosten voor de bachelorette van een vriendin, als teambuildingsactiviteit, als babyshower activiteit,…? Vul dan nu het bijhorende formulier in en dan nemen we spoedig contact met jou op!


Geen al te groot budget voor jullie vrijgezellenworkshop? Maar willen jullie wel graag iets leuks doen, waar iedereen nog jaren over zal napraten? Misschien is onze bachelorette box met droogbloemen dan wel een interessant alternatief voor jullie. Ga zeker eens kijken naar alle info via de onderstaande knop!