Aanbod op maat

Bruidsbloemen

bruidsboeket met droogbloemen
Fotocredits: Leen Van De Sande
droogbloemen huwelijk
Fotocredits: Nele Bogaerts

Of we bij Floral Madnesses ook bruidsbloemen voorzien? Yesssss!! Laten we samen vrijblijvend op de koffie gaan. Bij Floral Madnesses voorzien we graag de kleinere stuks: bruidsboeketten, een bloemenkroon voor de bruid, corsages, een dried floral hoop met jullie namen in, tafelstukjes of mini boeketjes voor op de tafel… Totaalaankleding van een zaal voorzien wij niet.

Contacteer me gerust via de knop hieronder en vertel me wat je in gedachten hebt. Ik help je graag verder met het opfleuren van de mooiste dag in jullie leven!

Bruidsboeket bewaren

bruidsboeket laten drogen
gedroogd bruidsboeket

Ga je binnenkort trouwen of zijn jullie net getrouwd en wil je je vers bruidsboeket nadien bewaren? Dat kan! Bij Floral Madnesses drogen we jouw boeket graag op een professionele manier en met de grootste zorg. Je ontvangt het terug, gedroogd en onder een prachtige glazen stolp, in de vorm van een floral hoop of als florale kader (naargelang jouw keuze) zodat je het een plekje kan geven in je interieur.

Belangrijk om weten is dat niet alle bloemen perfect te drogen zijn, maar ik doe mijn uiterste best om alle bloemen zo mooi mogelijk te behouden. Je kan steeds je boeket langsbrengen op afspraak te Bonheiden of wanneer je kiest voor een florale kader als eindresultaat kan je je boeket ook naar ons opsturen. Bekijk alle details via de knop hieronder!

Een bruidsboeket bewaren kan al vanaf €60,00 (incl. BTW)


Droogboeket op maat of vaas(je) vullen

Vind je in de webshop niet terug wat je zoekt? Ben je op zoek naar specifieke kleuren of bloemen? Bij Floral Madnesses denken we graag mee en kan alles naar eigen wens. Bepaalde kleuren die je graag of minder graag ziet? Laat het me zeker weten. En check zeker even de aanbod op maat sectie in onze webshop of contacteer me via één van de knoppen hieronder!

Mini droogboeketje op maat: vanaf €31,00 (incl. BTW)
Klein droogboeket op maat: vanaf €48,00 (incl. BTW)
Medium droogboeket op maat: vanaf €57,00 (incl. BTW)
Large droogboeket op maat: vanaf €65,00 (incl. BTW)


(Gepersonaliseerde) dried floral hoop

floral hoop Maite
floral namehoops

Een gepersonaliseerde (of niet-gepersonaliseerde) floral hoop als geboortegeschenk, huwelijkscadeau, gewoon voor jezelf… Volledig op maat, eventueel met tekst/wolnaam/houten naam die jij wenst en bovendien een decoratie die jarenlang meegaat als prachtige herinnering.

Er staan heel wat klaargemaakte floral hoops in de webshop, (deze heb je uiteraard sneller, binnen de 2 á 3 dagen) maar ook de floral hoops op maat kan je perfect bestellen via de webshop. Je kiest je diameter, hoofdkleur van de bloemen en geeft de naam van je zaak in of het woord dat jij in het midden van je floral hoop wil. Na bestelling ga ik voor je aan de slag. Hou rekening met een levertermijn van 2 á 3 weken.