Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gastworkshop armbandjes maken

16 oktober @ 7:00 pm - 9:00 pm

armbandjes zelf maken

Wil je heel graag leren hoe je zelf armbandjes kan maken in de leukste en fleurigste kleuren? Heb je nood aan een momentje voor jezelf of een momentje van quality time met je bestie? Dan is deze workshop armbandjes in Mechelen zeker iets voor jou!

Kostprijs? € 65,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 6
Max aantal deelnemers: 12

Wat leer je tijdens deze workshop?

Je leert je eigen armbandjes maken met zijdedraad, knijpkralen, fijne pareltjes en staaldraad. Tijdens deze workshop in Mechelen leert Liese je stap voor stap de kneepjes van het vak. Tijdens deze workshop leer je alle technieken aan om je eigen armbandjes te maken. Super tof om er nadien thuis verder mee te experimenteren. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat maakt het zo leuk. Je kan de armbandjes niet enkel voor jezelf maken, ze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Je gaat naar huis met twee professioneel afgewerkte armbandjes en heel wat inspiratie. Met de technieken die je aangeleerd krijgt zijn er ook nog een aantal andere toepassingen mogelijk. Welke deze zijn, ontdek je in de workshop.

Leuke extra! In de workshop zit een gegraveerd hangertje inbegrepen. Je kan zelf kiezen wat er op het hangertje komt. Voorbeeldjes ter inspiratie: je geboortebloem, een initiaal, een kort woord, een symbooltje… Check ook zeker de foto’s voor wat extra inspiratie!

Wat is inbegrepen?
  • een warme ontvangst in het Floral Madnesses Atelier in Mechelen
  • alle nodige materiaal
  • je gaat naar huis met afgewerkte 2 armbandjes in 2 verschillende technieken
  • Een hapje en een drankje
  • Een toffe workshop met mede-creatievelingen.

De ideale workshop om even een moment voor jezelf in te lassen of om iets leuks onder vriendinnen te doen.

Wil je graag de techniek leren én met 2 leuke armbandjes naar huis gaan? Schrijf je dan even in voor deze workshop armbandjes in Mechelen.

PS: Al het materiaal is inbegrepen in de prijs. Je hoeft het moment zelf niets meer te betalen. Geef jezelf deze workshop cadeau want je verdient het om jezelf op nr. 1 te zetten.

Kom je liever niet alleen? Schrijf je dan in samen met een vriendin, je mama, een collega… Op die manier hebben jullie meteen een tastbare herinnering samen.

Klik HIER om je in te schrijven!

Meer van Isa & Roza…

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/gastworkshop-armbandjes-maken-isa-roza/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisatoren

Isa & Roza
Nina Govaerts
Jaarlijks verlof van 5-12 augustus

Binnenkort gaan wij in jaarlijks verlof! Ontdek hieronder wat dat wil zeggen voor de webshop, het atelier, het drogen van bruidsboeketten en moederdag op 15 augustus!

Het atelier: Ons atelier in Mechelen zal gesloten zijn van 5 t.e.m. 12 augustus.
De webshop: De webshop blijft geopend tijdens ons verlof, maar pakketjes worden pas opnieuw verstuurd vanaf 13 augustus. Shop dus nog snel online, voor 2 augustus, zodat je bestelling nog net meekan met onze laatste postronde op zaterdagochtend 3 augustus!
Bruidsboeketten drogen: Stap jij in het huwelijksbootje tussen 4 en 9 augustus? Dan spijt het me heel erg te moeten meedelen dat ik je niet kan verder helpen met het drogen van je bruidsbloemen. Trouw je vlak voor 4 augustus? Kom dan nog snel je bruidsbloemen langsbrengen en dan ga ik er nog voor mijn verlof mee aan de slag. Trouw je na 9 augustus? Dan kan je langskomen met je bruidsboeket op dinsdag 13 augustus.
Moederdag 15 augustus: Zet je je mama in de bloemetjes binnenkort en vier jij moederdag op 15 augustus? Dan kan je je moederdagbestelling komen ophalen in het atelier vanaf dinsdag 13 augustus. Wil je je bestelling met de post laten komen omdat je wat verder van het atelier woont? Plaats dan je bestelling voor 2 augustus. Zo kunnen we je pakket nog vlak voor ons verlof op de post doen!
Mailtjes en berichtjes: De mailbox, die gaat samen met de deur van het atelier even op slot. Heb je mij dringend nodig? Dan ben ik wel bereikbaar telefonisch of via whatsapp. Berichtjes via die weg worden steeds binnen de 24u beantwoord.

out of office