Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop florale kerstversiering met droogbloemen

4 december @ 7:00 pm - 9:00 pm

Workshop kerstdecoratie

Op zoek naar een leuke manier om dit feestseizoen je huis te versieren? Heb je zin in een creatief me-/we-time momentje, waarbij je op een ontspannende manier je eigen kerstdecoratie maakt? Wil je een gezellige avond beleven met je bestie, zus, nicht, mama… of heb je nood aan een momentje voor jezelf? Kom dan naar onze exclusieve workshop “Florale Kerstversiering” bij het Floral Madnesses atelier in Mechelen! Tijdens deze unieke ervaring leer je hoe je je eigen unieke kerstdecoraties met droogbloemen kan maken.

Praktisch:
  • Tijdens deze workshop kerstversiering maken heb je de kans om 3 kerstballen met droogbloemen samen te stellen in een kleurenpallet naar keuze. En daarbovenop maak je ook nog eens een schitterende kerstster met droogbloemen, die je naast de kerstboom aan de muur kan hangen of op een ander plekje in huis!
  • +/-2 uur durende workshop
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 75,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 12

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke middag gehad. Heb je enkele prachtige en unieke kerstdecoraties gemaakt om bij jouw thuis op te hangen of de kerstboom mee te versieren. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je florale kerstdecoratie voor jarenlang je kerstboom/interieur decoreren en opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang).

De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, dus wacht niet te lang! Boek nu je tickets en verzeker jezelf van een plek in deze inspirerende kerstervaring.

Klik HIER om je in te schrijven!

 

Gegevens

Datum:
4 december
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/workshop-kerstversiering-maken/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator
Jaarlijks verlof van 5-12 augustus

Binnenkort gaan wij in jaarlijks verlof! Ontdek hieronder wat dat wil zeggen voor de webshop, het atelier, het drogen van bruidsboeketten en moederdag op 15 augustus!

Het atelier: Ons atelier in Mechelen zal gesloten zijn van 5 t.e.m. 12 augustus.
De webshop: De webshop blijft geopend tijdens ons verlof, maar pakketjes worden pas opnieuw verstuurd vanaf 13 augustus. Shop dus nog snel online, voor 2 augustus, zodat je bestelling nog net meekan met onze laatste postronde op zaterdagochtend 3 augustus!
Bruidsboeketten drogen: Stap jij in het huwelijksbootje tussen 4 en 9 augustus? Dan spijt het me heel erg te moeten meedelen dat ik je niet kan verder helpen met het drogen van je bruidsbloemen. Trouw je vlak voor 4 augustus? Kom dan nog snel je bruidsbloemen langsbrengen en dan ga ik er nog voor mijn verlof mee aan de slag. Trouw je na 9 augustus? Dan kan je langskomen met je bruidsboeket op dinsdag 13 augustus.
Moederdag 15 augustus: Zet je je mama in de bloemetjes binnenkort en vier jij moederdag op 15 augustus? Dan kan je je moederdagbestelling komen ophalen in het atelier vanaf dinsdag 13 augustus. Wil je je bestelling met de post laten komen omdat je wat verder van het atelier woont? Plaats dan je bestelling voor 2 augustus. Zo kunnen we je pakket nog vlak voor ons verlof op de post doen!
Mailtjes en berichtjes: De mailbox, die gaat samen met de deur van het atelier even op slot. Heb je mij dringend nodig? Dan ben ik wel bereikbaar telefonisch of via whatsapp. Berichtjes via die weg worden steeds binnen de 24u beantwoord.

out of office