Floral DIY: Styling op een paaszondag: mijn 5 tips voor je brunchtafel.

styling brunchtafel pasen

Organiseer je binnenkort tijdens het paasweekend of in de paasvakantie een heuse brunch en kan je nog wel wat decoratie en styling ideetjes gebruiken voor je tafel? Wil je een tafel die helemaal Pinterest Proof is? I got you! Hieronder zet ik even een checklist met mijn 5 beste tips voor de styling van je brunchtafel met pasen. Veel succes en vooral veel brunch plezier!

  • Bepaal de stijl/kleurthema van je brunch: Ga voor pastels, lentegroen, naturelle tinten en hout,…
  • Ga op zoek naar kleine elementen die binnen dit thema passen. Je kan waarschijnlijk al heel wat terugvinden in je eigen kasten, maar neem ook eens een kijkje bij de lentecollectie. Ook daar vind je heel wat stuks die jouw tafel kleur en fleur zullen bieden!
  • Ga eens kijken in de tuin, waarschijnlijk vind je daar ook al enkele schatten terug. Enkele bloemen die je van die grote struik kan snoeien, een prachtig stuk hout…
  • Ga voor 1 hoofdkleur en 1 accentkleur. Soms is het leuk om helemaal los te gaan wat kleur betreft, maar om echt een rustige en serene brunchtafel te verkrijgen kies je best voor 2 kleuren.
  • Werk je met stoffen servetten? Dan is het echt super leuk om er een touwtje rond te wikkelen en tussen het touw een bloem of veer te steken. Een instant lentegevoel!

Handige tips? Ga je ermee aan de slag? Laat het weten in de comments hieronder of toon de styling van je brunchtafel met pasen via social media 😉

styling brunchtafel pasen
Veel liefs,
Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *