Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gastworkshop linografie

2 oktober @ 7:00 pm - 9:30 pm

workshop linografie creatieve activiteit

Wil je graag zelf kaarten leren maken? Wil je eens kennis maken met een oude druktechniek? Is het tijd voor wat me-time?  Dan is deze workshop linografie iets voor jou! Kaarten maken met linografie kan echt iedereen, je hoeft geen groot tekentalent te zijn.

Tijdens deze workshop linografie gaan we aan de slag met gutsen, linoleum, inkt en leer je de basistechnieken. We snijden zo onze eigen, unieke, gepersonaliseerde kaart! Ineke van Lino Magie zet je stap voor stap op weg met een hoop inspiratie en praktische tips.

Kostprijs? € 65,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 10

Praktisch:
 • 2,5u durende workshop
 • Je snijdt 1 linoplaat van A6 formaat
 • Je maakt 2 afdrukken op A5 formaat
  Wil je meer afdrukken, dan kan dat tegen een meerprijs (papier/inkt).
 • gebruik van alle materialen
 • een stappenplan
 • Een moment van gezelligheid en ontspanning in een prachtig atelier.
 • Een hapje en drankje aangeboden door Floral Madnesses
Wat breng je mee?
 • Breng een schort mee om je kleding te beschermen.
 • Breng eventueel zelf een eigen ideetje mee (ter grootte van A6), of laat je ter plekke inspireren, ik heb steeds tekeningen mee

Na de workshop ga je naar huis met een afgewerkte linoplaat, 2 eigengemaakte prints en een hoop nieuwe ideeën en kennis om thuis nog veel meer eigen creaties te maken.

Schrijf je dus snel in want de plaatsjes zijn beperkt!

Klik HIER om je in te schrijven!

Benieuwd naar de andere creatieve workshops op de kalender? Neem hier een kijkje!

Meer van Lino Magie…

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
7:00 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/workshop-linografie-lino-magie/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisatoren

Nina Govaerts
Lino Magie
Jaarlijks verlof van 5-12 augustus

Binnenkort gaan wij in jaarlijks verlof! Ontdek hieronder wat dat wil zeggen voor de webshop, het atelier, het drogen van bruidsboeketten en moederdag op 15 augustus!

Het atelier: Ons atelier in Mechelen zal gesloten zijn van 5 t.e.m. 12 augustus.
De webshop: De webshop blijft geopend tijdens ons verlof, maar pakketjes worden pas opnieuw verstuurd vanaf 13 augustus. Shop dus nog snel online, voor 2 augustus, zodat je bestelling nog net meekan met onze laatste postronde op zaterdagochtend 3 augustus!
Bruidsboeketten drogen: Stap jij in het huwelijksbootje tussen 4 en 9 augustus? Dan spijt het me heel erg te moeten meedelen dat ik je niet kan verder helpen met het drogen van je bruidsbloemen. Trouw je vlak voor 4 augustus? Kom dan nog snel je bruidsbloemen langsbrengen en dan ga ik er nog voor mijn verlof mee aan de slag. Trouw je na 9 augustus? Dan kan je langskomen met je bruidsboeket op dinsdag 13 augustus.
Moederdag 15 augustus: Zet je je mama in de bloemetjes binnenkort en vier jij moederdag op 15 augustus? Dan kan je je moederdagbestelling komen ophalen in het atelier vanaf dinsdag 13 augustus. Wil je je bestelling met de post laten komen omdat je wat verder van het atelier woont? Plaats dan je bestelling voor 2 augustus. Zo kunnen we je pakket nog vlak voor ons verlof op de post doen!
Mailtjes en berichtjes: De mailbox, die gaat samen met de deur van het atelier even op slot. Heb je mij dringend nodig? Dan ben ik wel bereikbaar telefonisch of via whatsapp. Berichtjes via die weg worden steeds binnen de 24u beantwoord.

out of office