Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gastworkshop oorbellen in polymeerklei

30 oktober @ 7:00 pm - 10:00 pm

polymeerklei oorbellen

Creëer zelf unieke juwelen uit polymeerklei tijdens deze leuke en ontspannende workshop. Polymeerklei is een goed kneedbare klei, licht in gewicht en is beschikbaar in ontzettend veel kleuren. Het ideale product om zelf mee aan de slag te gaan en zo fijne en persoonlijke accessoires & polymeerklei oorbellen mee te maken.

Kostprijs? € 74,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 7

In deze workshop legt Kim van Ardea Designs je verschillende technieken uit, geeft ze praktische tips mee en ga je zelf aan de slag met de gewenste kleuren. Na de workshop zal je (minstens) twee paar zelfgemaakte polymeerklei oorbellen mee naar huis kunnen nemen. Alsook de kennis om achteraf thuis je nog verder te amuseren met deze creatieve en ontspannende bezigheid. Je hebt je nieuwe hobby gevonden!

Dus wil je tot rust komen door met je handen bezig te zijn? Of wil je je creativiteit voeden door iets nieuws te leren en te spelen met kleuren en vormen? Dan is deze workshop een ideale gelegenheid! Kom je alleen, of schrijf je je in samen met je vriendinnen, je mama of dochtertje… iedereen welkom! Samen maken we er een gezellige tijd van. Wees er wel op tijd bij om je in te schrijven, want de plekjes in het atelier zijn beperkt!

Klik HIER en schrijf je nu in!

Meer van Ardea Designs…

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/gastworkshop-oorbellen-in-polymeerklei-ardea-designs/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisatoren

Ardea Designs
Nina Govaerts
Jaarlijks verlof van 5-12 augustus

Binnenkort gaan wij in jaarlijks verlof! Ontdek hieronder wat dat wil zeggen voor de webshop, het atelier, het drogen van bruidsboeketten en moederdag op 15 augustus!

Het atelier: Ons atelier in Mechelen zal gesloten zijn van 5 t.e.m. 12 augustus.
De webshop: De webshop blijft geopend tijdens ons verlof, maar pakketjes worden pas opnieuw verstuurd vanaf 13 augustus. Shop dus nog snel online, voor 2 augustus, zodat je bestelling nog net meekan met onze laatste postronde op zaterdagochtend 3 augustus!
Bruidsboeketten drogen: Stap jij in het huwelijksbootje tussen 4 en 9 augustus? Dan spijt het me heel erg te moeten meedelen dat ik je niet kan verder helpen met het drogen van je bruidsbloemen. Trouw je vlak voor 4 augustus? Kom dan nog snel je bruidsbloemen langsbrengen en dan ga ik er nog voor mijn verlof mee aan de slag. Trouw je na 9 augustus? Dan kan je langskomen met je bruidsboeket op dinsdag 13 augustus.
Moederdag 15 augustus: Zet je je mama in de bloemetjes binnenkort en vier jij moederdag op 15 augustus? Dan kan je je moederdagbestelling komen ophalen in het atelier vanaf dinsdag 13 augustus. Wil je je bestelling met de post laten komen omdat je wat verder van het atelier woont? Plaats dan je bestelling voor 2 augustus. Zo kunnen we je pakket nog vlak voor ons verlof op de post doen!
Mailtjes en berichtjes: De mailbox, die gaat samen met de deur van het atelier even op slot. Heb je mij dringend nodig? Dan ben ik wel bereikbaar telefonisch of via whatsapp. Berichtjes via die weg worden steeds binnen de 24u beantwoord.

out of office