Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gastworkshop oorbellen in polymeerklei

4 augustus @ 10:00 am - 1:00 pm

polymeerklei oorbellen

Creëer zelf unieke juwelen uit polymeerklei tijdens deze leuke en ontspannende workshop. Polymeerklei is een goed kneedbare klei, licht in gewicht en is beschikbaar in ontzettend veel kleuren. Het ideale product om zelf mee aan de slag te gaan en zo fijne en persoonlijke accessoires mee te maken.

Kostprijs? € 67,00 per deelnemer

Min aantal deelnemers: 4
Max aantal deelnemers: 7

In deze workshop legt Kim van Ardea Designs je verschillende technieken uit, geeft ze praktische tips mee en ga je zelf aan de slag met de gewenste kleuren. Na de workshop zal je (minstens) twee paar zelfgemaakte oorbellen mee naar huis kunnen nemen. Alsook de kennis om achteraf thuis je nog verder te amuseren met deze creatieve en ontspannende bezigheid. Je hebt je nieuwe hobby gevonden!

Dus wil je tot rust komen door met je handen bezig te zijn? Of wil je je creativiteit voeden door iets nieuws te leren en te spelen met kleuren en vormen? Dan is deze workshop een ideale gelegenheid! Kom je alleen, of schrijf je je in samen met je vriendinnen, je mama of dochtertje… iedereen welkom! Samen maken we er een gezellige tijd van. Wees er wel op tijd bij om je in te schrijven, want de plekjes in het atelier zijn beperkt! En kleine bonus voor deze, want de eerste zondag van de maand is ook koopzondag in Mechelen. De winkels zijn dus geopend vanaf 13u. Je kan deze workshop dus perfect combineren met een namiddag gezellig shoppen.

Klik HIER en schrijf je nu in!

Gegevens

Datum:
4 augustus
Tijd:
10:00 am - 1:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://floralmadnesses.be/product/gastworkshop-oorbellen-in-polymeerklei-ardea-designs-2/

Locatie

Het Floral Madnesses Atelier
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
Mechelen, Antwerpen 2800 België
+ Google Maps
Telefoon
0470242038

Organisatoren

Ardea Designs
Nina Govaerts