Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop florale kaars & kandelaar met droogbloemen

12 september @ 7:00 pm - 9:00 pm

workshop kaarsen

In deze nieuwe workshop, komen creativiteit en ontspanning samen. Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaan we aan de slag met kaarsen en pimp je een heel gewone dinerkaars met geperste bloemen. Kies uit een ruim aanbod van kleuren die perfect passen bij jouw stijl en geef jouw dinerkaars een persoonlijke en florale touch.

In het tweede deel van de workshop maak je een bijhorende kandelaar met droogbloemen, zodat je meteen een plekje hebt om je gepimpte dinerkaars in te zetten. Laat je leiden door jouw creativiteit en kies kleuren die goed passen bij jouw interieur en smaak. Het resultaat is niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een bron van licht en gezelligheid bij jou thuis.

Of je nu alleen deelneemt of met je vriendin(nen), deze workshop is de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en te genieten van creatieve me-/we-time.

Praktisch:
  • Ongeveer 2 uur durende workshop
  • Je pimpt 1 dinerkaars met geperste bloemen en maakt nadien 1 florale kandelaar met droogbloemen  en een diameter van 40cm
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen.
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 85,00 per deelnemer

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Heb je een prachtig en uniek interieurstuk om bij jouw thuis op de kast te zetten. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je florale kaars en kandelaar nog voor maandenlang (zelfs langer) de kast in je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte kaars en kandelaar.

Schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

Klik HIER om je in te schrijven!

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.atelierlilou.be/workshop-florale-kaars-and-kandelaar-met-droogbloe.html

Locatie

Atelier Lilou Bornem
Boomstraat 67
Bornem, Antwerpen 2880 België
+ Google Maps

Organisator

Nina Govaerts
Telefoon
0470242038
E-mail
nina@floralmadnesses.be
Bekijk de site van Organisator