Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop gepersonaliseerde floral hoops

25 april @ 7:00 pm - 9:00 pm

workshop droogbloemen

Heb je nood aan een avond ontspanning? Voel je je energieloos, raast het leven je als een trein voorbij en heb je nood aan een moment om op te laden? Wil je een gezellige avond beleven met je bestie, zus, nicht, mama… of heb je nood aan een momentje voor jezelf? Heb je ze ook al wel eens zien voorbij komen, die floral hoops met een woord of naam erin? Ze zijn super trendy en bovendien ontzettend leuk in de kinderkamer, je living, slaapkamer of als cadeau.

Zou je zelf wel eens willen leren hoe je zo’n floral hoop kan samenstellen en vind je dat zo’n woord of naam in het midden je hoop helemaal afmaakt? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Bovendien kan je kiezen of jij in het midden van je hoop een woord of naam wil of niet…

Praktisch:
  • 2 uur durende workshop
  • Je maakt 1 (gepersonaliseerde) dried floral hoop met diameter van 30cm
  • Of er al dan niet een woord of naam in je floral hoop verwerkt wordt kies je zelf.
  • Je kiest zelf je kleuren uit een ruim aanbod aan droogbloemen
  • Je leert van mij de meest handige technieken om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij nog enkele leuke weetjes en extra tips over droogbloemen, hun “onderhoud” en het zelf drogen van verse bloemen.

Kostprijs: € 85,00 per deelnemer

Na de workshop:

Heb je een super gezellige en leuke avond gehad. Heb je een prachtig en uniek interieurstuk om bij jouw thuis op te hangen. Voel je je ontspannen, rustig en opgeladen. Is je productiviteit en flow door de dagen nadien beter (omdat je je opnieuw opgeladen voelt).

Kan je floral (name)hoop voor maandenlang (zelfs langer) de muur van je slaapkamer, living, keuken, kinderkamer… opleuken zonder dat je er extra verzorging of tijd in hoeft te steken. Kom je thuis met extra tips voor je droogbloemen, zodat je er nóg langer van zal kunnen genieten (tot jarenlang). Je hebt verschillende manieren geleerd om je eigen bloemen te drogen. En je weet hoe je je droogbloemen nóg langer kan bewaren en hoe je nóg langer kan genieten van jouw zelfgemaakte floral hoop.

BELANGRIJK: Schrijf je je in voor deze workshop? Geef dan zeker alvast jouw woord of naam door die je graag verwerkt in je floral name hoop via de extra informatie dan maken we de basis van je floral hoop alvast klaar!

Klik HIER en schrijf je nu alvast in voor deze gezellige en creatieve totaalbeleving, want het is nu tijd om een leuk moment voor jezelf vrij te maken en de plekjes zijn beperkt!

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.atelierlilou.be/workshop-gepersonaliseerde-floral-hoops.html

Locatie

Atelier Lilou Bornem
Boomstraat 67
Bornem, Antwerpen 2880 België
+ Google Maps