Privé groepsworkshop vintage etagère & plantenhanger – Bolleke Krol

Misschien zijn jullie wel op zoek naar een leuke workshop voor een babyshower of als vrijgezellenactiviteit en willen jullie graag dat de objecten die gemaakt worden tijdens de workshop ook kunnen gebruikt worden tijdens het huwelijk of voor tijdens het feest dat georganiseerd zal worden voor de kleinste spruit? Wat dachten jullie van enkele mooie vintage etagères?

Tijdens deze workshop geven jullie, samen met Andrea van Bolleke Krol, oud servies een nieuw leven door er een handige etagère mee te maken. Als bonus leren jullie ook de basis van de macramé en maken jullie een leuke macramé plantenhanger die je dan uiteindelijk allemaal mee naar huis kan nemen. Zo hebben jullie iets om te gebruiken voor het huwelijk/geboortefeest en ook elk iets om mee naar huis te nemen.

Tijdens deze workshop van ongeveer 2 uur maken jullie zowel een etagère als een plantenhanger, met een groot aanbod aan vintage bordjes, glaasjes, ditjes en datjes uit grootmoeders keuken stellen jullie elk jullie eigen unieke etagère samen. Met macramé in een kleur naar keuze leren jullie ook stap voor stap de knooptechnieken voor het maken van een plantenhanger. Bovendien mag je ook een leuk vintage item uitkiezen om hem helemaal af te maken. Een moment van gezelligheid, bijbabbelen, lachen en ontspannen in een prachtig atelier.

Voor deze workshop voorziet ieder best een stevige doos om de etagères veilig in te vervoeren.

Vraag deze workshop aan en beleef een heerlijke dag als groep!