Floral moods: Bloemen dragen bij tot jouw gelukkig leven.

droogboeket venus bloemen maken gelukkig


Bloemen maken je gelukkig, da’s zelfs wetenschappelijk bewezen. Ze zorgen voor een gevoel van vreugde, dankbaarheid en ontspanning, maar hoe kunnen die bloemen nu juist bijdragen tot jouw geluk? Ik geef je hieronder alvast een beetje meer uitleg over hoe ze bijdragen tot jouw gelukkig leven.

droogboeket venus bloemen maken gelukkig
  1. Een opgeruimd hoofd: bloemen helpen je om geconcentreerder en gefocuste te werken en daardoor krijg je ook meer gedaan. Je wordt creatiever in het vinden van oplossingen en dat verzin ik hier niet ter plekke, ook dit werd met onderzoek aangetoond.
  2. In de slaapkamer: Nee (droog)bloemen helpen je niet om je slaap te verbeteren (of dat andere ding dat je doet in de slaapkamer…), maar de prachtige kleuren zorgen er wel voor dat je een stuk rustiger in je bed stapt. Je kan ook een plantje naast je bed zetten, dat bovendien ook nog eens de lucht zuivert, maar dan heb je natuurlijk wel groene vingers nodig en een hoofd die dat plantje niet elke week vergeet water te geven.
  3. Zeg het met kleur: Onlangs nog slecht gezind thuis gekomen? Ik denk van wel, want da’s gewoon menselijk, maar bloemen kunnen erbij helpen om je humeur opnieuw om te draaien. Kleuren hebben namelijk een positief effect op je humeur.

Zin om wat meer bloemengeluk in huis te halen, dat bovendien tot jarenlang meegaat? Neem eens een kijkje in de Floral Madnesses webshop! Want bloemen maken gelukkig.

bachelorette box
Veel liefs, Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *