Floral happiness at home: 5 originele ideeën om de gezelligheid van kerst nu al in huis te halen.

floral kerstballen


Ben jij zo iemand die de kerstboom al begin november bovenhaalt, zodat je er extra van kan genieten? Of wacht je tot na de Sint? Ik behoor zelf tot de eerste klasse. 😅 En daarom geef ik jou alvast 5 ideetjes mee in deze blogpost als Kerst inspiratie om straks, volgende week of misschien toch pas volgende maand het kerstgevoel in huis te brengen.

floral kerstballen Kerst inspiratie
  1. Schaal met kerstdecoratie: de grote mand hierboven heb ik opnieuw ontdekt door het maken van de foto’s voor de kerst-/wintercollectie die eraan komt. Ik heb ze meteen erna gestyled op onze kast in de woonkamer: schapenvelleke eronder, lichtjes erin, een droogboeket erbij, wat kerstballen… En ik vind ze zo prachtig! Bovendien kan je je styling helemaal aanpassen aan ieder seizoen!

  2. Bijzettafel speciaal voor kerst: heb je ergens in huis een verloren, donker hoekje? Kan je in dat hoekje een tafeltje plaatsen, dan is het een goed idee om zo’n bijzettafeltje te gebruiken voor je kerststyling. Misschien kan je er ook wel je kerstcadeau’s op of onder kwijt.

  3. DIY voor het raam: Kom je wel eens in het tuincentrum? Of heb je een dennenboom in de tuin, waarvan je makkelijk een tak kan afsnoeien? Gebruik deze tak dan om voor het raam te hangen als extra decoratie. Voeg nog wat extra deco toe, met bijhorende kerstballen en hangers…

  4. Kerststyling op de vensterbank: Maak een decoratieve setting met theelichthouders, kerstgroen en kerstdecoratie. Leg er de kerstcadeautjes bij en je krijgt een leuke kleine kerstsetting

  5. Kerstvibes aan de voordeur: Een fijne kerstsfeer begint al bij binnenkomst. Voor een leuke kerstfeeling hang je wat kerstgroen aan of bij de deur. Maak de decoratie persoonlijk met jouw eigen linten of decoratie en geef sfeer aan de entree van jouw kersthuis.

Do you feel the Christmas vibes na het lezen van deze nieuwe blogpost? Neem eens een kijkje naar onze gloednieuwe kerst-/wintercollectie en haal de gezelligheid, licht, Kerst inspiratie en warmte van kerst nu al in huis!

bachelorette box
Veel liefs, Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *