Floral getaway: 5 x tijd voor jezelf tijdens de feestdagen

meetime tijdens de feestdagen vertragen

Verlang je ook al zo naar de gezelligheid en het licht van de kerstperiode? Zo’n fijne tijd, maar het is voor velen ook een drukke periode. Het is super belangrijk om tussen die drukte door af en toe een moment voor jezelf vrij te maken tijdens de feestperiode. Hieronder verzamelde ik mijn top 5 van me-time momentjes tijdens de feestdagen om te vertragen.👇 Lees gauw verder!

  1. In de zetel kruipen met een goed boek of je favoriete serie: Mijn absolute favoriet? The bold type, echt een aanrader, of zo’n ultra klassieke kerstfilm… Halloooo gezelligheid!
  2. Klassieker: een bad nemen met een zalige scrubsessie: Maak er voor jezelf een wellnessmomentje van en rek er de tijd voor uit.
  3. Een uitgebreide koffie- of theepauze: Zet er jezelf echt voor neer en geniet nu is van dat kopje geluk.
  4. Shop jezelf een boeket (droog)bloemen: Want het is wetenschappelijk bewezen… Bloemen maken gelukkig. Ze wekken een gevoel van vreugde en dankbaarheid op! Kijk zeker eens naar onze nieuwste collectie aan kerst- en winterfleur voor thuis!
  5. Enjoy de stilte: Zet de tv, je gsm en alle afleiding even uit en zet je in de zetel om gewoon even niks te doen…

Hopelijk heb je iets aan dit lijstje van tips om te vertragen, zodat je binnenkort opgeladen de feestdagen tegemoet kan.

bachelorette box vertragen
Veel liefs, Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *