Floral getaway: 6 leuke ideeën voor meer rust in een druk (mama)leven.

Workshop floral namehoops rust voor mama


Binnenkort vieren we alle mama’s, op moederdag! Daarom schrijf ik dit nieuwe blogje, ter ere van alle mama’s, maar ook als je geen mama bent kan dit best interessant zijn, want hieronder geef ik heel wat ideeën mee om meer rust momentjes in te bouwen in een druk (mama)leventje, rust voor alle drukke mama’s.

  1. Ga naar buiten: Maak een wandeling in de natuur, ga naar het park of zit gewoon in je achtertuin en adem de frisse lucht in. Neem er een koffietje bij en geniet van jouw moment!
  2. Probeer een geleide meditatie om je geest tot rust te brengen of doe enkele eenvoudige yoga-oefeningen om spanning in je lichaam te verminderen en je geest te kalmeren.
  3. Schrijf je in voor een workshop of shop een DIY pakket. En dat zeg ik niet alleen omdat ik deze dingen verkoop, want ik spreek ook uit ondervinding. Eind 2022 maakte ik met mezelf de afspreek om minstens 1 workshop per maand zelf te volgen als ontspanning en dat werkt zo goed! De dagen erna voel je je echt opgeladen  en productiever!
  4. Luister naar muziek: Luister naar rustgevende muziek om je geest te kalmeren en te ontspannen.
  5. Doe een dutje: Als je de kans hebt, ga dan even liggen en rust uit. Slaap is belangrijk voor zowel je fysieke als mentale gezondheid.
  6. (Her)decoreer je interieur en verplaats enkele spulletjes of richt je interieur opnieuw in. Dit lijkt misschien iets actiever, maar mij brengt het toch altijd weer tot rust om enkele dingen in mijn interieur aan te passen. Bovendien kan gewoon opruimen al heel wat rust brengen in je hoofd. In de Floral Madnesses webshop vind je trouwens heel wat leuke fleurige toevoegingen voor je interieur 😉

Met welke tip ga jij als eerste aan de slag? Je mag het me altijd laten weten via de reacties hieronder! Vind ik super leuk om te lezen!

Floral Madnesses moederdag cadeau rust voor mama

Veel liefs,
Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *