Floral gift: Onze top 5 leukste moederdag cadeau ideeën

DIY stolp met droogbloemen moederdag cadeau

Binnenkort is het opnieuw de dag, waarop we onze mama’s in de bloemetjes zetten. Heb je dit jaar geen zin om dat te doen met een boeket dat na 2 weken toch weer bij het afval ligt? We got you! In deze blog geef ik je alvast onze top 5 van leukste moederdag cadeautjes mee.

  1. Een dagje uit naar een plek waar ze graag komt, zoals een museum, park of theater. Of geef haar een leuk we-time momentje door een workshop cadeau te geven als moederdag cadeau…
  2. Een heerlijke (geur)kaars om haar te helpen ontspannen en tot rust te komen.
  3. Eén van onze moederdag verwendoosjes. Speciaal voor moederdag ontwikkelde we bij Floral Madnesses een nieuwe geschenkbox, gevuld met verwennerijen.
  4. Hobby gerelateerd cadeau: Als je weet dat je mama een bepaalde hobby heeft, geef haar dan een cadeau dat daarmee te maken heeft, bijvoorbeeld een kookboek als ze van koken houdt. Of een workshop pakket met bloemen als ze houdt van bloemschikken.
  5. Zelfgemaakt cadeau: Maak zelf iets, bijvoorbeeld een schilderij of misschien wel een floral hoop met droogbloemen 😉

Hopelijk heb je iets aan dit lijstje van tips voor jouw moederdag cadeau, zodat je je mama binnenkort kan verwennen en op een duurzame manier in de bloemetjes zetten, zodat ze langer kan genieten van je cadeau dan van dat verse boeket bloemen.

Floral Madnesses moederdag cadeau

Veel liefs,
Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *