Floral happiness at home: Warm welkom: 8 Ideeën om een warm gevoel te creëren, bij wie je (t)huis binnenkomt

herfstboeketje met droogbloemen

In de maand september krijg ik altijd mega veel goesting om aan de slag te gaan met mijn interieur. Dingen veranderen, de herfstdecoratie bovenhalen, onze thuis warmer maken, zodat iedereen die binnenkomt een warm gevoel krijgt vanbinnen. Ok, ok, door het mooie en vooral warme weer die we deze week nog even kregen ben ik nog niet echt in herfstmodus, maar ik heb alvast 8 ideetjes verzameld voor het moment dat we allemaal wel wat meer in de herfstmood geraken…

8 ideeën voor jouw warme inkomhal/ontvangst – inkomhal inrichten

  1. Seizoensgebonden bloemen: Plaats een prachtig herfstboeket of een droogbloemenarrangement op een koffie tafel of in de hoek van je hal. De warme kleuren en rijke texturen zorgen meteen voor een gezellige sfeer. Wij kunnen je hierbij binnenkort zeker helpen met de nieuwe AW collectie!
  2. Knusse tapijtjes: Leg een zacht en dik tapijt neer in de hal om warmte en comfort toe te voegen.
  3. Geurige Kaarsen: Plaats geurige kaarsen op een decoratieve schaal of dienblad bij de ingang. De warme lichtschijn en de heerlijke geuren van bijvoorbeeld kaneel of vanille heten jou en je gasten meteen welkom.
  4. Haakjes aan de muur: Herfst, dat wil ook zeggen dat het weer tijd wordt om jassen, sjaals en hoeden boven te halen en op te hangen. Kies voor decoratieve haken met een rustiek of herfstig ontwerp om de sfeer te versterken.
  5. Bankje of Krukje: Plaats een klein bankje of een krukje in de hal. Dit biedt niet alleen een handige plek om schoenen aan te trekken, maar voegt ook een huiselijk element toe.
  6. Foto’s en Herinneringen: Hang foto’s van herfst- en wintermomenten op, zoals vorige kerstvieringen of herfstwandelingen. Dit creëert een nostalgische en warme sfeer.
  7. Seizoensgebonden Welkomstbord: Hang een welkomstbord met een seizoensgroet op: “Welkom in Herfst/Winter Wonderland”. Dit voegt een vleugje charme toe aan je inkomhal.
  8. Sfeerverlichting: Installeer warme sfeerverlichting in de vorm van een decoratieve lamp of sfeerlichtjes. Dit zorgt voor een zachte en uitnodigende gloed in de ruimte.

Met welke ideetjes ga jij binnenkort aan de slag voor het inrichten van je inkomhal? Laat het me weten via de reacties hieronder! Vind ik super leuk om te lezen!

Floral Madnesses moederdag cadeau rust voor mama Flowerhoop maken zomers interieur potpourri maken inkomhal inrichten

Veel liefs,
Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *