Floral happiness at home: 5 Eenvoudige tips voor een summerproof interieur

floral hoop Summer zomers interieur


De zomer is in aantocht en het is tijd om je interieur klaar te maken voor de warme en zonnige dagen. Met een paar eenvoudige aanpassingen kun je een fris en zomers interieur creëren in je huis. En we hebben iets speciaals voor je – onze nieuwe Spring Summer Collection met adembenemende droogbloemen en homedecoraties! Deze collectie zal je interieur transformeren en je helpen om de schoonheid van de natuur naar binnen te halen. Maar laten we eerst en vooral aan de slag gaan met vijf tips voor een zomers interieur.

Onze tips:
  1. Kleurrijk en Levendig: Breng het zomerse gevoel tot leven met kleurrijke accenten in je interieur. Kies voor levendige tinten zoals geel, oranje en turkoois om een vrolijke en energieke sfeer te creëren. Plaats een kleurrijk boeket op je salontafel of voeg een bloemenkrans toe aan je muur voor een opvallend statement.
  2. Natuurlijk Licht en Luchtigheid: Laat zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenstromen om je interieur een luchtige uitstraling te geven. Verwijder zware gordijnen en kies voor lichte en transparante raamdecoratie. Dit zal niet alleen je interieur opfrissen, maar ook zorgen voor een gevoel van ruimte en vrijheid. Combineer het natuurlijke licht met onze droogbloemen om een subtiele en elegante sfeer te creëren.
  3. Groen en Levendig: Breng de natuur naar binnen met groene planten en bloemen. Zomerse interieurs worden vaak gekenmerkt door een overvloed aan planten die een gevoel van frisheid creëren. Combineer levende planten met onze prachtige droogbloemen om een harmonieus en natuurlijk decoratief geheel te creëren. Ze voegen kleur en textuur toe aan je interieur en vereisen geen onderhoud, waardoor ze perfect zijn voor de zomer.
  4. Zomerse Accessoires: Vervang zware en donkere accessoires door lichte en zomerse alternatieven. Kies voor kussens, plaids en decoratieve items in lichte tinten zoals wit, pastelkleuren of zachte neutrale tinten. Dit zal je interieur direct een zomerse uitstraling geven.
  5. Buiten naar binnen brengen: Breng het genot van buiten naar binnen door je interieur aan te vullen met elementen uit de natuur. Denk aan schelpen, drijfhout, gevlochten manden of rotanmeubels. Deze natuurlijke elementen zorgen voor een ontspannen en zomers gevoel in huis.

Met welke tip(s) ga jij aan de slag? Laat het me weten via de reacties hieronder! Vind ik super leuk om te lezen!

Floral Madnesses moederdag cadeau rust voor mama Flowerhoop maken zomers interieur

Veel liefs,
Nina van Floral Madnesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *